Over Janne Keurlings

Janne werkt, sinds ze afgestudeerd is aan de Kunstacademie, als illustrator. Ze ontwerpt shirts, ansichtkaarten, maakt cartoons, illustreert voor boeken en tijdschriften, geeft workshops en doet nog allerlei andere dingen. Haar vrije illustraties zijn rijk aan detail en bevatten een vleugje humor.
Janne vindt het niet alleen belangrijk ‘mooie’ beelden te maken. Het concept speelt ook een grote rol. Het gaat er om, dat tekst en beeld elkaar versterken en aanvullen.

Janne studeerde op de kunstacademie af met een project over de fietsvakantie. Compleet met boek, ansichtkaart en regenponcho. Ze was geïnspireerd door haar eigen fietsvakantie. Het leuke van vakantie op de fiets, vindt ze, dat de dingen die je dan ondervindt een kleine spiegel zijn van de dingen, die je in het leven tegenkomt. Zoals: vertrouwen op jezelf en elkaar, voor je eigen eten zorgen, problemen oplossen, nadenken, pieken en dalen, samenwerken, eventuele relatieperikelen, doorzetten en nog veel meer. Kortom genoeg inspiratie voor: het GROTE Fietsvakantieboek.

Wil je meer over Janne of haar illustraties te weten komen?
Zoek je één of meerdere illustraties voor een boek, artikel, flyer, shirt, bedrijf of een ander doeleinde? Je kan haar mailen: janne@grotefietsvakantieboek.nl.
En kijk eens op: www.jannekeurlings.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *